Zlatibor, paradise in middle of Balkans
Travel to Zlatibor mountain, a famous paradise
 

 

 
 

Zlatibor predstavlja jednu od možda najlepših planina u Srbiji. Možda ste dolazili na Zlatibor i uverili se u to, možda tek planirate da dođete. Možda ste bili ovde ali ste zbog nekih stvari koje ste videli i osetili rešili da nikada više ne dođete na Zlatibor ponovo.
Svi će vam pričati kako je ova planina prelepa, počevši od Turističke organizacije, preko ovog sajta, pa do izdavaoca apartmana i soba. Ali niko se dosada nije usudio, ili nije želeo i da pokaže onu drugu stranu Zlatibora zbog koje je nas same stid.
Redakcija prezentacije zlatibor.com je rešila da Vam, nadamo se što ređe, pokaže koje su to stvari zbog kojih se mi sami stidimo a Vama, umesto da Vam dolazak na ovu planinu predstavlja uživanje, nešto poremeti prijatnost boravka.
Pokušaćemo da Vam slikom pokažemo tu Crnu stranu, da Vam pokažemo mesta na kojima Vaš automobil, ukoliko niste pažljivi može ostati bez točka, gde zimi možete doživeti nezgodan pad, ulice kojima od smeća nećete moći proći.
Ukoliko i Vi imate svoju priču ili sliku, nešto što Vam je ogadilo boravak na Zlatiboru, molimo Vas da nam je i pošaljete na e-mail adresu [email protected]. Sve što nam pošaljete objavićemo na ovoj strani.

Foto priča 1
Foto priča iz Gostilja