Vila Forest

Zlatibor


Apartmani u jednom od najmirinijih delova Zlatibora

Vila Forest


Vila Forest Zlatibor se nalazi u jendom od najlepših delova Zlatibora na 600m(7min hoda) od centra Zlatibora. Gostima nudi mir, tišinu i veliko prostrano dvorište pokriveno travnatom površinom.
U svom sklopu poseduje 3 apartmana i 2 studio apartmana. Svi apartmani su komforni i kompletno opremljeni, pokriveni wi-fi mrežom i poseduju sopstveno parking mesto. Apartmani se u toku zimskih meseci greju centralnim grejanjem.
Moderno opremljeni apartmani su prilagođeni potrebama gostiju koji pre svega žele toplinu i ušuškanost moderno svedenog dizajna.
Na samo par minuta hoda se nalazi mali Maxi, sportski tereni i otvoreni bazen. Do Ski centara Tornik Vam je potrebno 15 minuta i nalazi se na samo 11km udaljenosti od Vile.
Odlična lokacija, ugodan ambijent, ljubaznost domaćina upotpuniće Vaš boravak u Vili Forest Zlatibor.
Dobro došli!

Apartman 101

Namenjen za 4 osobe i nalazi se na prvom spratu, ima kompletno opremljenu kuhinju, LCD TV sa set top box antenom, WIFI, kupatilom, zasebnom sobom sa francuskim ležajem i trosed garniturom na razvlačenje. Poseduje sopstveni parking prostoro ispred objekta.

Apartman 102

Namenjen za 4 osobe i nalazi se na prvom spratu, ima kompletno opremljenu kuhinju, LCD TV sa set top box antenom, WIFI, kupatilom, zasebnom sobom sa francuskim ležajem i ugaonom trosed garniturom na razvlačenje. Poseduje hodnik i sopstveni parking prostor ispred objekta.

Studio apartman 103

Namenjen za 2+1 osoba, ima mini kuhinju, LCD TV sa set top box antenom , WIFI, kupatilom i sopstvenim parking prostorom ispred objekta.

Studio apartman 104

Namenjen za 2+1 osoba i nalazi se u prizmelju gde ima sopsvenu ulaz. Poseduje mini kuhinju, LCD TV sa set top box antenom , WIFI, kupatilom i sopstvenim parking prostorom ispred objekta.

Apartman 105

Namenjen za 4 osobe i nalazi se na prvom spratu i poseduje sopstveni ulaz, ima kompletno opremljenu kuhinju, LCD TV sa set top box antenom, WIFI, kupatilom, zasebnom sobom sa francuskim ležajem i dvosed garniturom na razvlačenje. Poseduje terasu, hodnik i sopstveni parking prostor ispred objekta.

Informacije!


instagram: vila_forest_zlatibor
fb: Vila Forest Zlatibor
e-mail: [email protected]
adresa: Krfska bb Zlatibor

Za sve informacije obratiti se na sledeći telefon

Kontakt: 065 8313038(viber)
od 08h do 22h