Apartmani Vres

Zlatibor


Apartmani u jednom od najmirinijih delova Zlatibora

Apartmani Vres


Apartmani Vres se nalaze u strogom centru, na nekih 100 metara od hotela Palisad i jezera, preko puta odmarališta Golija i u blizini Maxi Supermarketa, u mirnom kraju, izdvojen od gužve i buke.
Apartmani Vres u svom sastavu imaju jedan studio apartman i dva apartmana.
Studio apartman je namenjen za 2+1 osobe, ima kompletno opremljenu kuhinju, LCD TV sa TotalTV programima, WiFi, kupatilom kao i sopstvenim parking prostorom ispred objekta. Parking prostor je pokriven video nadzorom.
Apartman 1 je namenjen za 3+1 osobe, ima kompletno opremljenu kuhinju, LCD TV sa TotalTV programima, WiFi, kupatilom, toaletom, zasebnom spavaćom sobom kao i sopstvenim parking prostorom ispred objekta. Parking prostor je pokriven video nadzorom. Apartman je prilagođen boravku porodica sa decom i gostima je na raspolaganju krevetić za bebe.
Apartman 2 je namenjen za 3+1 osobe, ima kompletno opremljenu kuhinju, LCD TV sa TotalTV programima, WiFi, kupatilom, toaletom, zasebnom spavaćom sobom kao i sopstvenim parking prostorom ispred objekta. Parking prostor je pokriven video nadzorom. Apartman je prilagođen boravku porodica sa decom i gostima je na raspolaganju krevetić za bebe.

Studio 1

Apartman 1

Apartman 2

Informacije!


Za sve informacije obratiti se na sledeći telefon

069/1841-330