Vila Rajevac - Zlatibor

Nedaleko od jezera, u prijatnom ambijentu borove šume, iznad hotela Palisad smešteni su moderni apartmani Vile "Rajevac". Vila "Rajevac" poseduje 6 luksuzno opremljenih apartmana od kojih su 3 četvorokrevetna, 2 osmokrevetna i 1 šestokrevetni. Apartmani su smešteni na dva nivoa.
Vila "Rajevac" ima obezbeđen parking za sve goste. Takođe gosti na raspolaganju imaju i dečiju igraonicu.

Gosti apartmana mogu koristiti ishranu u Hotelu "Olimp" na bazi polupansiona (doručak - večera; švedski sto) kao i bazen Hotela "Olimp"” i to sa 50% popusta.

Apartman 1

Apartmani Rajevac - apartman 1

Apartman 1 je osmokrevetni apartman (2 spavaće sobe) koji raspolaže sa terasom, kompletno opremljenom kuhinjom, kablovskom televizijom i internetom.

Apartman 2

Apartmani Rajevac - apartman 2

Apartman 2 je osmokrevetni apartman (2 spavaće sobe) koji raspolaže sa kompletno opremljenom kuhinjom, kablovskom televizijom i internetom.

Apartman 3

Apartmani Rajevac - apartman 3

Apartman 3 je sedmokrevetni apartman (2 spavaće sobe) koji raspolaže sa kompletno opremljenom kuhinjom, kablovskom televizijom i internetom.

Apartman 4

Apartmani Rajevac - apartman 4

Apartman 4 je šestokrevetni apartman (duplex) koji raspolaže sa terasom, kompletno opremljenom kuhinjom i kablovskom televizijom.

Apartman 5

Apartmani Rajevac - apartman 5

Apartman 5 je četvorokrevetni apartman (1 spavaća soba) koji raspolaže sa terasom, kompletno opremljenom kuhinjom i kablovskom televizijom.

Apartman 6

Apartmani Rajevac - apartman 6

Apartman 6 je četvorokrevetni apartman (1 spavaća soba) koji raspolaže sa terasom, kompletno opremljenom kuhinjom i kablovskom televizijom.

Apartman 7

Apartmani Rajevac - apartman 7

Apartman 7 je četvorokrevetni apartman (1 spavaća soba) koji raspolaže sa terasom, kompletno opremljenom kuhinjom i kablovskom televizijom.

Studio apartman 1

Apartmani Rajevac - Studio apartman 1

Studio apartman 1 je dvokrevetni apartman koji raspolaže sa terasom, kompletno opremljenom kuhinjom i kablovskom televizijom.

Studio apartman 2

Apartmani Rajevac - Studio apartman 2

Studio apartman 2 je dvokrevetni apartman koji raspolaže sa terasom, kompletno opremljenom kuhinjom i kablovskom televizijom.

Igraonica

Apartmani Rajevac - igraonica

Apartmani Rajevac u svom sastavu poseduju i dečiju igraonicu koju mogu koristiti samo gosti našeg objekta. Pored igraonice našim gostima je na usluzi i sauna.

Objekat

Apartmani Rajevac - dvorište

Pogledajte slike spoljašnosti Vile Rajevac.

Telefoni za rezervacije i kontakt:

060/5-842-555

065/43-66-379

064/27-55-428

064/230-21-77