Položaj

Izgled objekta - Apartmani Oko - Zlatibor

Apartmani prve kategorije Oko su smešteni u naselju Palisad, u blizini odmarališta Radio televizije Srbije. Blizina prodavnice, pekare, mesare, kao i parka za decu čine Vaš boravak jednostavnijim. Ovaj miran kraj sa obiljem zelenila, udaljen je od centra Zlatibora svega 900 metara. Za ljubitelje šetnje odlično je povezan sa kružnom šetačkom stazom, kao i trim stazom Karaula.

Apartman 1

Izgled apartmana 1 - Apartmani Oko - Zlatibor

Apartmani Oko su locirani u velikom uređenom dvorištu. Za goste je obezbeđen parking koji se redovno održava. Apartmani su na 1. spratu porodične kuće i imaju zaseban ulaz. Grejanje je centralno. Pokriveni su bežičnim internetom. Apartmani su četvorokrevetni i sastoje se od: spavaće sobe sa francuskim ležajem, dnevnog boravka, kuhinje, terase i kupatila sa tuš kabinom. Svaki apartman ima kompletno opremljenu kuhinju, TV, DVD i fen.

Apartman 2

Izgled apartmana 2 - Apartmani Oko - Zlatibor

Apartmani Oko su locirani u velikom uređenom dvorištu. Za goste je obezbeđen parking koji se redovno održava. Apartmani su na 1. spratu porodične kuće i imaju zaseban ulaz. Grejanje je centralno. Pokriveni su bežičnim internetom. Apartmani su četvorokrevetni i sastoje se od: spavaće sobe sa francuskim ležajem, dnevnog boravka, kuhinje, natkrivene terase i kupatila sa tuš kabinom. Svaki apartman ima kompletno opremljenu kuhinju, TV sa IPTV, DVD i fen.